Schedule at a Glance

Monday 4/27/2020 
1:00 pm-5:00 pmEden Educator/Eden Mentor Gathering (by invitation only)
5:30 pm-7:00 pmConference Kick-Off
7:00 pmDinner on your own
Tuesday 4/28/2020 
6:00 am-7:00 amGroup exercise experience
7:00 am-8:00 amBreakfast on your own
8:00 am-10:00 amWelcoming & Keynote Presentation
10:00 am-10:30 amBreak
10:30 am-12:00pm90-minute Breakout Sessions
12:00 pm-1:30 pmLunch with Exhibitors
1:30 pm-2:30 pm60-minute Breakout Sessions
2:30 pm-3:00 pmBreak
3:30 pm-5:00 pm90-minute Breakout Sessions
5:00 pm-6:30 pmExhibitor Reception
6:30 pm Dinner on Your Own
Wednesday 4/29/2020 
6:00 am-7:00 amGroup exercise experience
7:00 am-8:00 amBreakfast on your own
8:00 am-9:30 amGeneral Session: Eden Alternative Awards & SUMMIT Talks
9:30 am-10:00 amBreak
10:00 am-11:30 pm90-minute Breakout Sessions
11:30 pm-1:00 pmLunch with Exhibitors
1:00 pm-2:30 pm90-minute Breakout Sessions
2:30 pm-3:00 pmBreak
3:00 pm-5:00 pm120-minute Breakout Sessions
5:00 pm-7:30 pmDinner on Your Own
7:00 pmMusic and Fun
Thursday 4/30/2020 
6:00 am-7:00 amGroup exercise experience
7:00 am-8:00 amBreakfast on your own
8:00 am-9:30 amGeneral Session: Keynote Presentation
9:30 am-10:00 amBreak
10:00 am-11:30 am90-minute Breakout Sessions
11:30 am-1:00 pmLunch
1:00 pm-2:00 pmGeneral Session: Panel Discussion - Wise Leadership
2:00 pm-3:00 pmConference Closing